L’Esquerra es solidaritza amb el diputat de Compromís per Crevillent

El grup de l’Esquerra de Crevillent veu amb preocupació les maneres amb que està portant elPartit Popular la seua habitual campanya de por, però esta vegada travessant tots els límits que haurien de respectar-se per a crear un clima de respecte a pesar de les diferències polítiques. Els mateixos que ahir criticaven l’assenyalament de polítics catalans, fan hui el mateix però manipulant deliberadament des de la falsedat amb l’única intenció de sembrar odi entre la població.

L’Esquerra de Crevillent agraeix al diputat Ignasi Candela les mostres de solidaritat que juntament a altre grups, entre ells els composats per esta coalició, van demostrar en el Congrés que el poble català no està sol davant de la política repressiva que està portant l’Estat espanyol d’una manera totalment demofòbica i retorcent la llei en tal d’impedir una consulta ciutadana com les que s’han fet en altres països europeus de manera recent.

El Partit Popular no és la primera vegada que intenta relacionar qualsevol ideologia contrària amb el terrorisme. Li volem recordar que en democràcia totes les ideologies són respectables sempre que s’emmarquen dins de les regles dels drets humans. La seua estratègia de comparar de manera insistent el sobiranisme amb el terrorisme és tant retorçuda com si comparàrem el seu espanyolisme amb el terrorisme dels GAL o del franquisme.

L’Esquerra de Crevillent en si mateixa està composada per gent de diferents ideologies i on conviuen diverses maneres de veure l’organització de l’Estat i des de totes elles coincidim que allò que a dia de hui està ocorrent en Catalunya ja no és només una qüestió d’independència sí o no, sinó de salvaguardar els drets civils més fonamentals d’un poble que de manera pacífica i democràtica vol decidir el seu futur.

Per tot allò demanem al Partit Popular que manifeste les seues discrepàncies amb el mateix talant que els crevillentins ho fem a les nostres cases, als nostres bars, a les nostres comparses. Des del respecte i sense criminalitzar a qui no pensa com un mateix. El nerviosisme de qui es veu perdent la butaca, no justifica les males maneres. Res les justifiquen.

Author Description

admin

Contacte:

crevillentunitatesquerra@gmail.com

96 540 15 26 Ext. 266 (horari de matí)